Kék hírek, bulvár

2008.06.06. 22:16

Az elsodort rendőr rálőtt az autóra, amiből szórták a drogot

Két férfit akartak igazoltatni a rendőrök Kiskorpádon, ám ők a vasúti átjáró sorompóit áttőrve megléptek, de végül elfogták őket.

Sonline

Kora este akartak egy autóben ülő két személyt igazoltatni a rendőrök Kiskorpádon a 61-es úton, lakossági bejelentés alapján. A vasúti sorompónál a sorban várakozott a jármű, a rendőrök elindultak felé, hogy ellenőrizzék, ám ekkor az autós hirtelen, nagy gázzal kivágott és elsodorva a járőröket tovább hajtott.

Az egyik rendőr három lövést adott le az autóra, amit el is talált, de ezzel nem tudta megállítani. A menekülő sofőr nagy sebességgel nekihajtott a leeresztett vasúti sorompónak, áttörte azt és Kaposvár felé tovább száguldott. A rendőrök egészen Taszárig követték, ahol egy ház udvarán előállítottak egy taszári és egy kaposvári férfit és megtalálták azt a kábítószert is, amit a menekülés közben kidobáltak az autóból.

A sofőr ellen egyelőre hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt indított eljárást a Kaposvári Rendőrkapitányság. Az intézkedés közben két rendőr könnyebben megsérült.

Ezek is érdekelhetik