Kék hírek, bulvár

2009.01.19. 16:34

71 éves asszonyt akart megerőszakolni részegen

Négy év tíz hónapi börtönre és öt év közügyektől eltiltásra ítélt a bíróság egy 49 éves nagybajomi férfit, mert megpróbált megerőszakolni egy 71 éves idős asszonyt.

Jakab Edit

A vádlott Somogyaszaló környékén fát szedett az erdőben ismerőseivel, közben jócskán fogyasztott alkoholt. Munka után egy vegyesboltba mentek, ahol szintén folytatták az ivást. Hazafelé menet az utcán találkozott a 71 éves egyedülálló asszonnyal. Az idős nő éppen a kapun ment be. A férfi követte, ám miután az asszony elküldte, távozott. Később azonban visszaóvakodott.

Az áldozat, támadójának háttal, éppen a nyári konyhában söprögetett. Nem vette észre a férfit, aki hátulról támadt rá, nehogy az idős asszony felismerje. Hátulról megragadta, lefogta, és felsőtestét az ágyra szorította. A szerencsétlen idős nő fejét közben többször hajánál fogva az ágy keretéhez verte. Felhajtotta a szoknyáját, letépte a harisnyáját. Megpróbálta betömni is a nő száját az ágyneművel, hogy ne tudjon kiabálni. Az áldozat azonban rúgkapált, megpróbált szabadulni a szorításból, ami végül sikerült is neki. Kiszabadította magát. A férfi azonban ellökte, nekiesett az ajtónak. Ekkor már szemben állt támadójával, aki megrémülve attól, hogy felismerték, elmenekült.
Erőszakos közösülés kísérlete miatt kellett felelnie a bíróságon. Az ítélet nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!