Kék hírek, bulvár

2009.03.11. 12:16

Rejtélyes halál: a kórházból visszaküldték a börtönbe

Nem kizárt, hogy váratlan fordulat történik annak a halálesetnek az ügyében, amely a közelmúltban nagy port vert fel: belehalt sérüléseibe egy fogva tartott, akit a kaposvári börtönből szállítottak a megyei kórházba.

Jakab Edit

A büntetés-végrehajtás képviselői eddig nem nyilatkoztak, azonban most Berta Sándor alezredes, a kaposvári börtön parancsnoka megdöbbentő információkat közölt a Sonline.hu-val. Elmondta: az elhunyt férfin már befogadásakor súlyos sérüléseket láttak az intézmény dolgozói. Ezt rögzítették, felvételeket is készítettek róla. Érkezése után fél órával a férfi már úton volt a kórház felé. A kórházból azonban még aznap visszaküldték azzal, hogy büntetés-végrehajtási intézetben elhelyezhető.



[caption id="" align="alignleft" width="340"] Már sérülten érkezett a fogva tartott
[/caption]– A férfit ezután elkülönítve, betegszobában helyezték el – folytatta Berta Sándor. – Másfél nap múlva az állapota rosszabb lett, úgyhogy visszaszállították a kórházba, ahol megműtötték. A férfi ezután már nem is került vissza a börtönbe, kómába esett és három hét múlva meghalt.

Berta Sándor, alezredes, a kaposvári börtön parancsnoka hangsúlyozta: a Kaposvári Katonai Ügyészség nagyon korrekt és alapos nyomozást folytat az ügyben, ismeretlen tettes ellen, az eljárás befejeztével remélhetően kiderül, hogy a szerencsétlen férfi hol és milyen körülmények között szerezte sérüléseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!