Kék hírek, bulvár

2009.08.11. 17:22

Lőfegyvereket foglaltak le a rendőrök Somogyban

Egy lopási ügy szálai vezettek a somogyszentpáli orvvadászhoz, akinél illegális lőfegyvert találtak. Egy külföldi állampolgár szintén lebukott engedély nélküli fegyvere miatt.

Vigmond Erika

Még áprilisban történt,  hogy két helybeli kifosztott egy lakást Somogyszentpálon. Kilétükre augusztus elején derült fény, s az elvitt önjáró kapálógépet és fűnyírót is sikerült lefoglalni az orgazdánál.

Buzás László
marcali rendőrkapitány tájékoztatása szerint: a házkutatáskor a kisgépek mellett, házilag eszkábált lőfegyvert, hozzátartozó négy darab sörétes lőszert, valamint négy szarvasagancsot és az állatok megnyúzáshoz szükséges eszközöket is találtak. Az orgazda ellen lőfegyverrel való visszaélés és lopás miatt is eljárást kezdeményeztek. Közben bejelentést kaptak egy másik vadlopásról is, a nyomok alapján ezúttal egy külföldi került a hálóba. Nála engedély nélkül tartott golyós lőfegyvert, lőszereket, éjszakai vadászathoz való kellékeket és véres műanyagzsákot foglaltak le.



Egy másik somogyszentpáli társaság tagjai is bánhatják tettüket: egy lakás- és öt pince feltörést írtak a számlájukra a rendőrök. Rajtuk kívül pedig, még egy újabb lakásbetörés tetteseit is elfogták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!