Kék hírek, bulvár

2010.12.05. 07:26

Király L. Norbi óriásit szólt, Malek szájtátva nézte a műsort

Norbi zsonglőr tehetségét is megmutatta a szombati X-Faktorban, naná, hogy tovább jutott. A kisebbik Vastag testvér mosolyogva búcsúzott, a bátyja sírdogált helyette.

Meiszterics Eszter

Kaposvár első számú X-Faktora Tankcsapdát hozott szombat estére, az Örökké tart című számuk sosem tartozott a kedvenceim közé, de Norbinak még ezt is elnéztem. Rekedtes hangjához egész jól passzolt a nóta, Feró is dicsérte Keresztes Ildikó szíve csücskét. Malek Miklós ezúttal kiesett a „dorgálós” szerepéből és azt mondta: átjött neki a dal üzenete, és szerinte ettől zseniális Király L. Norbi, mert úgy tud előadni, hogy az minden alkalommal átjön.

Geszti Péter is hasonlóan vélekedett a kaposvári srác produkciójáról, mint mondta: erről szól az előadói lét, hogy sikeres legyen, és bár Norbi nem énekel jól, mégis mindig hiteles.Geszti Péter ugyanakkor nem hagyta szó nélkül Norbi fura grimaszait, amit éneklés után csinál, azt mondta: ne csináljon már úgy a szájával, mintha vacsorázott volna...Ezt vélhetően nem igen hallotta Norbi, mivel a második dal után pont ezt csinálta megint. Viszont ez addigra már sem Gesztit, sem mást nem érdekelt, mert Norbi ismét magával ragadta a közönséget! A Def Leppard - Let''s Get Rocked című számát a mentorok és a nézők is imádták. Megint olyan show-t csinált a kaposvári srác, hogy Malek Miklós szája konkrétan tátva maradt a produkció láttán. Norbi ugyanis éneklés közben cirkuszi mutatványosként zsonglőrködött, égő fáklyát dobált, nem is akárhogyan, a Király L. Norbi-féle manézs óriásit szólt! Egyszerűen hihetetlen, mi mindent tud kitalálni, hogy elnyerje a közönség tetszését.

Nagy Feró lenyűgöző tűzokádónak nevezte és azt mondta: egy cirkuszban is simán felléphetne ezzel a műsorral, míg Malek közölte, hogy eddig is sejtette, hogy lőpor van Norbi zsebében, és nyilván Keresztes Ildikó tanította meg néhány nap alatt szertornázni...Geszti, aki óriáskígyót is várt a színpadra, egyenesen Király L. Cirkusznak nevezte a produkciót, és megállapította, hogy Norbi rájött, mi az ő erőssége, és kíváncsian várja, meddig jut ezzel az ambícióval. Persze nem bírta kihagyni, hogy amikor a vokálosok megszólaltak, rendesen hallani lehetett mi a különbség az éneklés és közte, de ez igazából már senkit nem érdekel – tette hozzá.

Így hát senki nem lepődött meg, hogy Norbit ismét beszavazta a közönség, továbbra sem kell megtapasztalnia, milyen párbajozni.Nem mondhatta el ugyanezt sajnos a két Vastag tesó. A legdrámaibb részéhez érkezett a műsor eddigi történetében a testvérpár versenyével. Tomi kezdte a párbajt, egy kellemes, lassú és mélabús számmal készült, nagyon dicsérték a mentorok egytől egyig, míg bátyja, Csaba Demjén Ferenc klasszikusát, a Jégszívet dalolta el. Szívből énekelt, tele fájdalommal, gyönyörű produkció volt.

Végre a mentorok képesek voltak bevállalni egy döntést és nem a közönség szavazataira hagyatkoztak, így 3-1 arányban úgy döntöttek, hogy Vastag Tamásnak ér véget az X-Faktor. A fiatal srác mosolyogva búcsúzott, ezúttal Keresztes Ildikónál csak a tesó, Csaba sírdogált jobban.

Ezek is érdekelhetik