Kék hírek, bulvár

2012.10.31. 19:33

Továbbra sincs hír az eltűnt kisfiúról, fotó

Továbbra sincs hír a játszótérről eltűnt tizenegy éves fiúról. Segítsen a rendőrségnek megtalálni a felsőmocsoládi Szita Bencét.

Sonline

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szita Bencét eltűnés miatt keresi a rendőrség
[/caption]

– A Kaposvári Rendőrkapitányság továbbra is jelentős erőket mozgósítva keresi a – bejelentés adatai szerint – október 29-én 19 óra körül a kaposvári TESCO parkolónál található játszótérről eltűnt felsőmocsoládi kisfiút – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. – A 11 éves Szita Bence eltűnését nevelőanyja jelentette be. Tekintettel arra, hogy Bence továbbra is ismeretlen helyen tartózkodik, a bejelentés óta a kaposvári rendőrök a megyei rendőr-főkapitányság állományával kiegészülve folyamatos kutatómunkát végeznek a gyermek megtalálása érdekében.



A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság is kéri, hogy aki az eltűnt Szita Bence jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Kaposvári Rendőrkapitányságot a 06-82/502-700 telefonszámon. Vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.00-16.00 óráig, p: 8.00-13.00 óráig), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!