Kék hírek, bulvár

2014.01.09. 13:56

Jogsi nélkül: autót tört, majd elhajtott a sofőr

Nem volt jogosítványa annak a hatvanegy éves férfinak, aki járművével Balatonlellén nekiütközött egy autónak, majd elhajtott a helyszínről.

Sonline

A Balatonlellei Rendőrőrsön szerdán személyesen tett bejelentést egy siófoki férfi, miszerint egy lellei bolt előtt történt egy sérülés nélküli baleset, és az okozó a helyszínről elhajtott.
– Kiderült: egy sofőr az egyik balatonlellei utcában elindult autójával, de nem tartott megfelelő oldaltávolságot a parkolóban előtte – a siófoki bejelentő által – leállított személygépkocsi mellett, így a jármű bal hátuljának ütközött – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A baleset után a helyszínről megállás és adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.– A helyi járőrök nem sokkal később Balatonbogláron megtalálták az autót és a sofőrt is – közölte az SMRFK. – A 61 éves balatonszárszói férfi közölte, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel azt – a Kaposvári Járásbíróság határozata alapján – még 2011-ben bevonták. A. Ottó Ferenc a szabályértés tényét a helyszínen elismerte. Az egyenruhások a férfit elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra. Ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást és meghallgatását követően – a gyorsított bírósági eljárás lefolytatásnak kezdeményezésével – őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik