Kék hírek, bulvár

2014.08.26. 17:04

Letarolta a fémkerítést a faszállító, fotók

A fát szállító teherautó sofőrje arra hivatkozott, hogy egy busz bevágott elé, a szemtanúk szerint azonban inkább szabálytalan sávváltás történhetett.

K. G.

Balesethez riasztották a rendőröket kedden a kaposvári Berzsenyi utcában, a Pláza közelében. A Zselici út felől jött egy teherautó, amelynek a rakománya nagy mennyiségű fa volt. A helyszínelők megállapítása szerint a sofőr figyelmetlenül vezetett, felhajtott az útpadkára, és megrongálta a sávokat elválasztó fémkerítést, ami mintegy tizenöt méter hosszan felgyűrődött, közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A sofőr arra hivatkozott, egy busz bevágott elé
[/caption]
Úgy tudjuk, a vezető arra hivatkozott, hogy egy busz bevágott elé, a szemtanúk szerint azonban inkább szabálytalan sávváltás történhetett, ezt látszik alátámasztani az is, hogy a sofőr helyszíni bírságot kapott a rendőröktől.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A sofőr helyszíni bírságot kapott a rendőröktől
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!