Kék hírek, bulvár

2014.09.28. 09:04

Éjjeli bunyó: megbotránkoztatás ás riadalom a szórakozóhelyen

Egy huszonnyolc és egy huszonhat éves férfi verekedett össze egy ságvári szórakozóhelyen, mindkettejüket gyanúsítottként hallgatták ki.

Sonline

– A Siófoki Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 28 éves keszthelyi és egy 26 esztendős ságvári férfi ellen – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A nyomozás adatai alapján egy ságvári szórakozóhelyen még augusztus 3-án éjjel – előzetes szóváltást követően – két férfi verekedett össze, ami a jelenlévőkben megbotránkozást, riadalmat keltett.– L. Szabolcsot és O. Norbertet az egyenruhások elfogták és előállították, a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol – szabadlábon hagyásuk mellett – gyanúsítottként hallgatták ki őket – közölte az SMRFK. – Az eljárást a Siófoki Rendőrkapitányság befejezte és a nyomozati iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Siófoki Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!