Kék hírek, bulvár

2015.04.14. 16:00

Szobájában rejtegette a vadmalacokat az orgazda

A nagyatádi rendőrök egy nagykorpádi ház egyik szobájában vaddisznómalacokat találtak, amelyeket „gazdájuk” egy helyi férfitől vett.

Sonline

– A Nagyatádi Rendőrkapitányságon két nagykorpádi személy ellen indítottak eljárást – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A rendelkezésre álló adatok alapján még az év elején egy 62 éves nagykorpádi férfi befogott három vaddisznómalacot, majd áprilisban harmincezer forintért eladta egy 23 éves férfinek.



– A rendőrök a fiatalember házának egyik szobájában megtalálták a három malacot, melyeket átadtak a helyi vadászati ágazatvezetőnek, s kiderült, az állatok vadgazdálkodási értéke százötvenezer forint. Az egyenruhások O. Istvánt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, s lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, V. Sándort pedig orgazdaság vétség miatt hallgatták ki. A férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!