Kék hírek, bulvár

2016.07.01. 13:46

Fiatalkorú testvérével járt lopni a gyugyi férfi

Szőlősgyörökre és Buzsákra is a fiatalkorú testvérével ment lopni a huszonöt éves gyugyi férfi, akinek kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Sonline

Szőlősgyörökön egy hétvégi, Gyugyon egy lakatlan házba, Lengyeltótiban pedig egy használaton kívüli étterembe törtek be ismeretlenek, akik műszaki cikkeket, élelmiszereket, rezet, csaptelepeket, motoros fűkaszát és ezüsttárgyakat loptak el. Egy szőlőskislaki parkolóba leállított, nyitott autóból egy táskát vittek el a benne lévő készpénzzel, személyi iratokkal és mobiltelefonnal együtt. Buzsákon pedig egy házról szerelték le a réz vezetékeket, de mivel a gáz szivárogni kezdett, meghiúsult a lopás.



A nyomozás során a rendőrök azonosítottak egy 25 éves gyugyi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható volt a bűncselekmények elkövetésével. Kiderült, hogy Szőlősgyörökön és Buzsákban a bűncselekményt fiatalkorú testvérével együtt követte el. A körzeti megbízottak N. Sándort elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók négyrendbeli lopás bűntett és egyrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallatták ki. Őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.



A 14 éves fiú ellen a rendőrök lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Címkék#Gyugy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!