Kék hírek, bulvár

2016.10.17. 09:55

Pénzt lopott anya és lánya a rinyaújlaki házból

A harminchárom éves nő és tizenhat éves lánya háromszor lopott pénzt egy rinyaújlaki házból, mindketten szabadlábon védekezhetnek.

Sonline

A Barcsi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy rinyaújlaki nő és lánya ellen.
– A rendelkezésre álló adatok szerint egy rinyaújlaki házból ismeretlenek október 1. és 10. között (három alkalommal) készpénzt tulajdonítottak el – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök azonosítottak és elfogtak egy 33 éves nőt és 16 éves lányát, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak voltak.



– A körzeti megbízottak előállították őket a Barcsi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki – közölte az SMRFK. – Az eljárás további szakaszában az asszony és a fiatalkorú is szabadlábon védekezhet.

Címkék#Rinyaújlak
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!