Súlyos baleset

2017.07.10. 10:58

Frontálisan ütközött egy kisbusz és egy személyautó

Heten megsérültek egy frontális karambolban, ahol egy személyautó és egy kisbusz ütközött. A hatóságok nagy erőkkel érkeztek a helyszínre. Sajnos akadt más sérüléssel járó baleset is a megyében.

Sonline

Frontálisan ütközött egy kisbusz és egy személyautó Andocs külterületén, a 6505-ös úton. Eddig tisztázatlan körülmények között az egyik jármű áttért a másik sávba, így a karambol elkerülhetetlen volt. A balesetben heten megsérültek, őket kórházba szállították. A kisbuszból két sérültet a műszaki mentésre riasztott tabi önkormányzati tűzoltók szabadították ki. A mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az eset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Vése belterületén egy sofőr áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, majd az árokban kötött ki fejtetőn. A férfi könnyű sérüléssel megúszta az esetet. A baleset körülményeit a Marcali Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ahogy arról már beszámoltunk Balatonfenyves külterületén az M7-es autópálya kijáratánál csattant össze két jármű. Az eset következtében ketten megsérültek.

Siófokon a 7-es főút és a Vasút utca kereszteződésében egy autó és egy motor találkozott. A balesetben a motoros súlyos sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!