Fotók

2019.02.21. 11:19

Elkapták a somogyszili fosztogatót

Az igali rendőrök őrizetbe vették és kihallgatták a gyanúsítottat, aki két ingatlanba is betört.

Sonline

Az ügy adatai szerint, akkor még ismeretlen tettes 2018 novemberében és decemberében Somogyszilben két ingatlanba is betört, ahonnan műszaki cikkeket, ékszereket és készpénzt tulajdonított el, majd egy ellopott fényképezőgépet értékesített.

A nyomozás során beszerzett információk alapján egy helyi lakos került a rendőrök látókörébe. Az egyenruhások a 27 éves férfit otthonában elfogták és előállították az Igal Rendőrőrsre, ahol csütörtökön– őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett és hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. H. Zoltán a vallomásában a bűncselekmények elkövetését elismerte. A nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét lefoglalták és azokat a sértettek részére visszaadták.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Igal Rendőrőrse a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában