Közélet

2008.08.24. 15:34

Vasárnapra kergette át az eső a boglári tűzijátékot

Szombat estére tervezték a Boglári Szüreten a tűzijátékot, azonban a hirtelen érkező és lassan távozó zivatar vasárnapig kergette a látványosságot. A szüreti felvonulás még éppen megúszta esőcseppek nélkül, de a balatonboglári borrend tiszteletbeli tagjainak avatását már esernyővel lehetett csak végignézni.

Vízisikló, partiblog.sonline.hu

– A műsorközlők még este nyolckor, a Somogy Táncegyüttes fellépése előtt is bizakodóan nyilatkoztak és marasztalták a látogatókat a színpadokról, mert akkor még úgy tudták, meg lehet tartani a tűzijátékot és a lézershow-t. Azonban a vihar nem akart csendesülni, ezért a szervezők a katasztrófavédelmi igazgatóság szakembereivel közösen úgy döntöttek, elhalasztják a kilövés kezdését – tudtuk meg Dóra Zoltántól, a Boglári Szüreti főszervezőjétől.
Természetesen a látványosság nem marad el idén, mint kiderült, újra engedélyezték a tűzijáték fellövését, a robbanó fényjátékot vasárnap este kilenc órától lehet majd megtekinteni, ami biztos, a legjobban a boglári strandról fog látszani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!