Közélet

2010.03.31. 16:21

Lamperth: együttműködik a Fidesz és a Jobbik

Együttműködik Kaposváron is a Jobbik és a Fidesz – állította szerdai sajtótájékoztatóján Lamperth Mónika országgyűlési képviselő (MSZP).

F. Szarka Ágnes

Lamperth Mónika emlékeztetett arra, hogy 2006-os önkormányzati választásokon több mint nyolcvan helyen indított közös jelöltet a Fidesz és a Jobbik.
– Kaposváron is van együttműködés, hiszen Nemes Károly a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje 2006-tól a Fidesz által delegált külső szakértőként dolgozik az önkormányzat Városfejlesztési, környezetvédelmi és műszaki bizottságában. Ebben a bizottságban dolgozik Heintz Tamás a Fidesz országgyűlési jelöltje is. A bizottság tagjai elmondták, hogy rendszeresen egyeztetetten szavaznak.



Ha komolyan azt gondolná a Fidesz, amit ebben a műbalhéban mond, akkor már régen fel kellett volna szólítani Nemes Károlyt a lemondásra. Én most a nyilvánosság előtt felszólítom a Fideszt, hogy mondassa le Nemes Károlyt a bizottsági tagságáról. Ha ezt nem teszik meg, akkor már a látszatot sem akarják fenntartani.
Megkerestük Heintz Tamást aki annyit reagált, hogy Lamperth Mónika szólítsa fel a Jobbikot és Nemes Károlyt, hogy az agresszív plakáttépő akciójukat fejezzék be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!