Közélet

2010.03.30. 20:42

Navracsics Tibor családközpontú politikát ígért

A hátrányos helyzetű kistérségek az elmúlt húsz esztendő vesztesei, hiszen sok munkahelyek megszűnt.

Varga Andrea

Nem elég távoli szimpátiával figyelni a Fidesz-KDNP politikusait, tenni is kell, ha Magyarországon le akarjuk zárni az elmúlt nyolc évet, és egy újabb gyarapodás, a bővülő Magyarország időszakát akarjuk megnyitni. Ezért nagyon fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni, és a Fidesz-KDNP listájára, illetve jelöltjére Szászfalvi Lászlóra tegye a voksát – mondta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője Csurgón, Szászfalvi László kampányzáró nagygyűlésén.

Lévén egy hátrányos helyzetű kistérségben, kifejtette: ezek a kistérségek az elmúlt nyolc, illetve húsz év vesztesei, hiszen sok helyen megszűntek a munkahelyek, országosan másfél millió. A felelős kormányzás képébe az illik, hogy segít a hátrányos helyzetű kistérségeknek. Munkahelyteremtés, gazdasági növekedés, családközpontú politika, ami a jövendő kormányzati politika alapja.



– Ez térségi felzárkóztatással is kell, hogy járjon. Ha Magyarország jövőbeni belpolitikai konfliktusait meg akarjuk előzni, kezelni és a gazdasági növekedés pályáján akarjuk tartani az országot, akkor nem engedhetjük meg, hogy egyetlen régió is leszakadjon, így Dél-Somogy sem, s hogy még egy nemzedék nőjön fel munkanélküli segélyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!