Közélet

2011.04.27. 13:03

Most mutasd meg, mennyit ér a közösségi oldalad!

Szervezz saját hálózatot egy jó ügyért, győzd meg barátaidat, társaidat és tegyetek valami jót, hasznosat azért a közösségért ahol, amiben éltek. Akciónk neve Soma és csapata.

Sonline

A Sonline.hu és Somogyi Hírlap a a TI összefogásotokkal szeretne segíteni Somogyban élők apró bajain. Nem akarjuk megfordítani a gazdaság kerekét és nem célozunk meg új munkahely-teremtési lehetőségeket. Mindössze arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy ha kicsiben, helyben sikerül valami értékeset, hasznosat, jót létre hozni egy apró, de a TI közösségetek számára kiemelkedően fontos ügyben, akkor az képes megváltoztatni mindent magatok körül.

A feladatot Nektek kell meghatározni, miben tudnátok a legjobban megmutatni, mennyit is ér a közösségi oldalatok.

Szervezzetek csapatot, ha akarjátok kérjétek egy pedagógus vagy szülő segítségét, s lássatok hozzá. Például ássátok fel a kedves, szomszéd néni kertjét, tisztítsátok meg az erdőt a szeméttől, fessétek le az iskola kerítését...



Természetesen csak fantáziátok szab határt abban, miben a legerősebb a közösségi oldalatok.

A munkáról készítsetek írásos és fényképes, akár videós beszámolókat és küldjétek el a [email protected] e-mail címre Soma és csapata jeligével. (Vagy: Somogyi Hírlap Szerkesztősége 7400 Kaposvár Kontrássy utca 2/a).

Folyamatosan megmutatjuk az egyes csapatok munkáit és tevékenységét, a Somogyi Hírlap hasábjain pedig rendszeresen összefoglalókat olvashattok a kezdeményezésről.

A csapatoknak - lehetőségeink függvényében - meglepetés ajándékokkal kedveskedünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!