Fotók és videó!

2023.01.13. 12:20

Tűz ütött ki egy kaposvári szórakozóhelyen

Nagy erőkkel vonultak ki a kaposvári tűzoltók a Noszlopy utcába, ahol tűz ütött ki egy szórakozóhely emeleti részén a déli órákban pénteken.

Sonline

Tűzoltóautók szirénzására lettek figyelmesek a kaposváriak péntek délben, az egyik ismert szórakozóhelyre siettek, rendőrök és két mentőautó táraságában. -  A trafóházban keletkezett a tűz, nem nálunk szerencsére. Hallottuk a durrogást és láttuk, hogy dől a füst, megnéztük, de nem a mi bérleményünkben keletkezett a tűz, így kihívtuk a tűzoltókat, mondta Gécziné Szili Erika, az egység bérlője .Hozzátette: kisebb robbanások voltak hallhatóak. 

Sokan bámészkodtak a közelben, ahol több szórakozóhely is található. Mivel az áramszolgáltató trafója hibásodott meg, úgy tudjuk, hogy egy kapcsolódoboz kapott lángra, az egész Noszlopy utcában lekapcsolták az áramot a szakemberek. 

Ellenberger Csilla is épp dolgozott, a szemben található vendéglátóhelyen, amikor az erős hanghatásokra lett figyelmes. - Azt hittem először, hogy szilveszterről megmaradt tűzijátékok robbannak fel, egy óriási durranás volt. Néztünk körbe, hogy mi volt ez a vendégekkel együtt, mesélte Ellenberger Csilla. Az üzlet egyik felében ekkor elment az áram, de a kávéfőzőt már ekkor nem tudta használni. - Ebben az időben az lenne a fontos, hogy meleg italokat, ételeket tudjak adni, de most csak annyi tehetünk, hogy várunk, tette hozzá. 

Ugyanígy tett a többi vállalkozó is, Horváth Zoltán kérdésünkre elmondta: reméli, hogy mihamarabb helyreáll az áramellátás, mivel estére bulit hirdettek a néhány egységgel feljebb található szórakozóhelyen. 

 

Frissítés: Az eset során nem történt személyi sérülés.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!