Lakáspályázat

2019.08.23. 14:16

Korszerű lakást kapott tizenöt fiatal Nagyatádon

Nyolc, fiataloknak kialakított lakás készült el Nagyatádon egy pályázati lehetőséget kiaknázva, az ingatlanok kulcsait augusztus 23-án kapták meg a bérlők.

Györke József

A Baross utcai garzonházban és a Széchenyi tér 18-as szám alatti épületben négy kétszobás, három egyszobás, és egy háromszobás lakásra hirdetett a város lakáspályázatot. Ezekre 18-33 éves életkorú, Nagyatádon munkahellyel rendelkező, legalább középfokú iskolai végzettséggel rendelkező fiatalok pályázhattak.

A nyolc lakásra 17 pályázat érkezett, ebből 14 volt érvényes. Az értékelése és a személyes meghallgatások után az önkormányzat Humán Közszolgáltatások Bizottsága nemrégiben döntött a bérlőkről, amelyet a képviselő testület hagyott jóvá. A teljes körűen felújított, konyhai berendezésekkel ellátott, bútorozott otthonokba összesen tizenöten költöznek be péntek után. A bérlők 24 hónapig lehetnek a lakásokban, ahol bérleti díjat nem, csak rezsiköltséget kell fizetniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában