zenevarázslat

2020.03.06. 09:00

Közvetlenséggel nyerhető meg a fiatal

Várnagy Andrea és Farkas Lili gyermekkoncertjével nyílt meg szerdán a Zenevarázslat rendezvénysorozat a Szivárvány Kultúrpalotában.

Harsányi Miklós

Az ötnapos program vasárnap gálaesttel zárul, melynek a Csiky Gergely Színház ad otthont.

Egy pisszenést se lehetett hallani a szerdai délelőtt: a kiskamaszok érdeklődve hallgatták a koncertet. A nyitónapon két előadást tartottak ötszáz diáknak. – Kaposváron élénk a zenei élet, de fontosnak érzem, hogy a komolyzene szépségét a fiatalok közül is minél többen megismerjék – mondta lapunknak Várnagy Andrea. – Őszinteséggel és közvetlenséggel megnyerhető a zeneművészet számára ez a korosztály is. Az első koncert után úgy érzem, a zene varázslata betalált a szívekbe.

Este Várnagy Andrea vendége Böjte Csaba ferences rendi szerzetes volt. Csütörtökön a Zenevarázslat nemzetközi négykezes zongoraversennyel folytatódik a Szivárvány Kultúrpalotában. Zenés mesék, mesés zenék címmel este héttől beszélgetés lesz Marton Évával és tanítványaival, a Csiky Gergely Színházban 20 órától Vigh Andrea Liszt Ferenc-díjas hárfaművész lép fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában