Nincs térerő

2019.06.25. 13:42

Problémák a Telekom rendszerén

A Balaton déli partján több településről is jelezték olvasóink, hogy nincs térerő, a Telekom ügyfelei nem tudnak telefonálni.

Sonline

Megkérdeztük a Telekomot, hogy mi állhat a probléma hátterében. Megkeresésünkre a Magyar Telekom, Vállalati kommunikációs igazgatósága az alábbi választ küldte:

A Telekom 4G hangszolgáltatást (VoLTE) használó mobilelőfizetői jelenleg hívásindítási és -fogadási problémákat tapasztalhatnak. A szakemberek a hiba kivizsgálását és elhárítását azonnal megkezdték. Az ügyfeleknek átmenetileg javasoljuk a telefonkészülékük repülő módba való átállítását, majd néhány másodpercet követően visszaállítását. Ügyfeleink szíves türelmét kérjük a hiba elhárításáig.

 

A hír este hét óra után a a Telekom újabb közleményével frissült:

A délelőtti óráktól a Telekom 4G hangszolgáltatásában (VoLTE) az ügyfelek fennakadást tapasztalhattak, a hiba a mobil hangszolgáltatás mindössze kb. 10-15%-át érintette. A szakemberek azonnal megkezdték a hiba elhárítását, a szolgáltatás néhány óra múlva helyreállt. A kellemetlenségért az érintett ügyfeleink elnézését kérjük!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában