szlalomverseny

2018.08.20. 14:54

Sivító kerekek, füstölgő gumik pörögtek Nagyatádon

A kulturális és sportközpont szervezésében a városban rendezték meg az országos autós szlalom verseny ötödik fordulóját.

Györke József

A rendezvény nyilvános és ingyenes volt, az érdeklődőket családi és szórakoztató programok várták. A rendőrségi sátorban kis kézügyességet követelő munka után értékes ajándékok találtak gazdára, s közben a kiállított autókban is gyönyörködhettek.

Hegedüs Csaba a szlalomverseny-sorozat szülőatyja elmondta, hogy a nagyatádi a 76. általa szervezett és rendezett futam. Ez évben pedig az ötödik, Nagyatádon első ízben adott otthont a megmérettetésnek. Nagyon sokan kaptak elismerés gyanánt serleget, hisz kategóriánként és nemenként külön értékelték a versenyzők munkáját. Az abszolút leggyorsabb kategóriában első helyezést ért el Söjtöri András (Toyota MR2), őt követte Simon Robin (Fiat-Honda) és Simon István (Fiat-Honda). Meghatóan mondott köszönetet társainak Ördög István, akinek a kocsija meghibásodott és kölcsön kocsival nyerte meg az Old Boys kategóriát. Nagy taps köszöntötte a pécsi Juhász Juditot, aki a női mezőny II. helyezettjeként e napon ünnepelte születésnapját. A díjkiosztást követően levezethették az izgalmakat Mc Pita Ramos műsora közben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában