utolsó este

2018.07.08. 19:00

Soha nem látott tömeg a Soundon: földrengést is mértek

Az eső sem riasztotta el a fesztiválozókat a Balaton Soundról. Szombaton teljes teltház volt, negyvenezren tomboltak Zamárdiban. A legtöbben David Guettára voltak kíváncsiak.

Góz Lilla

Van, aki csak egy napra, más pedig mind az öt napot Zamárdiban töltötte. Európa egyik legkedveltebb elektronikus zenei fesztiválján idén is számos újdonsággal készültek a szervezők. A dzsungel hangulatú díszletek mellett a bulizók belekóstolhatnak Berlin, Párizs, Brüsszel, Ibiza és London éjszakai életébe is a Clubs on the Beach helyszínen. Az idei évtől külön buszok szállították a fiatalokat Siófokról a Balaton Sound-ra. Messziről kitűntek ezek a járatok, a forgalom zaját elnyomóan énekelték kedvenc slágereiket a fesztiválozók.

A nagyszínpadon már délután dübörögtek a hangfalak. A magyar fesztiválozók mellett a külföldiek közül még mindig a legtöbben a Benelux államokból érkeztek Zamárdiba. A svéd dj-t, Alessot az elmúlt években már hallhatták a zenekedvelők Zamárdiban. A lemezlovas megemlékezett kollégájáról is, az áprilisban fiatalon elhunyt Avicii egyik slágerét dolgozta át.

A föld is megremegett a bulizók alatt

A GeoRisk Földrengés Mérnöki Iroda tihanyi mérőállomásának jelentése alapján csütörtökön és pénteken annyira egyszerre buliztak a Balaton Soundon, hogy azt még a műszereik és érzékelték. A jó hangulatú fesztiválozók minden bizonnyal egyszerre ugrálnak, hasonlóan ahhoz, mint amikor Mexikóban észleltek „mini földrengést” a Németország elleni győztes találat utáni pillanatban. Szombaton sokan várták az albán származású brit énekesnőt, Rita Orát. A legtöbben viszont David Guettára voltak kíváncsiak. A vasárnapig tartó fesztiválra több mint százhatvanezer látogató érkezett, a legtöbben negyven ezren szombaton buliztak a Balaton partján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában