Kultúra

2011.05.18. 09:15

A könnyűzenében is élvonal a Kaposfesten

Promóció2011. augusztus 12-20. között a Kossuth téren minden este könnyűzenei koncerteket és táncházat rendeznek a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál szervezői.

(x)

Az ingyenesen látogatható programokon mindenféle stílus képviselteti magát, ami mégis közös bennük, az a magas minőség. Vastag Csaba, Malek Andrea, Nagy Laci Gitano, a Bolyki Brothers, Tóth Vera és Tóth Gabi adnak koncerteket, míg a Söndörgő és a Jánosi együttesek táncházat tartanak. Már alakul az a formáció is, amely a legismertebb könynyűzenészekből csak a fesztiválra és egy alkalomra áll össze egy közös dzsemmelés erejéig.



A tavalyi évhez hasonlóan minden este, a komolyzenei koncertek után, 21.30 órától kezdődnek a zenei produkciók, így mindenkinek lesz lehetősége élvezni a könnyed kikapcsolódást.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Nagy Laci Gitano naz idén is fellép Kaposváron
[/caption]

2010-ben a komolyzenei fesztivál alkalmával még zárt térben voltak a koncertek, idén a Kossuth tér bizonyult a legjobb helyszínnek, hiszen az ingyenes koncerteket így sokkal többen élvezhetik majd.

Nagy Laci Gitano már a tavalyi fesztiválon is részt vett és elmondta, hogy „2010-ben, amit a kaposváriaktól kaptam a koncerten, az felejthetetlen. Az új Arany és Petőfi dalaimnak az ősbemutatója volt és hihetetlenül megmozdultak a koncert résztvevői. Volt, aki még táncolt is a színpad előtt”. Kifejtette, hogy nagy örömmel jön el újra Kaposvárra és játszik a közönségnek, amelytől nagyon sok energiát és pozitív visszajelzést kapott.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Bolyki Balázsra is számíthatunk
[/caption]

A Bolyki Brothers eddigi pályafutásának legjobb dalait adja elő. Bolyki Balázs, az együttes frontembere elmondta, hogy rendkívül örülnek a lehetőségnek és igyekeznek olyan meglepetésekkel szolgálni a közönségüknek, amelyeket még sehol máshol nem láthattak vagy hallhattak korábban.

A fesztivál idején a komolyzenei koncertekkel együtt több, mint 25 koncerten lehet részt venni.

A programokról részletesen a fesztivál honlapján olvasható információ, de a közösségi oldalához is érdemes csatlakozni.

A pontos progmam:

Augusztus 12. Tóth Vera és Tóth Gabi
Augusztus 13. Jánosi együttes
Augusztus 14. Malek Andrea
Augusztus 15. Söndörgő együttes
Augusztus 16. Nagy Laci Gitano
Augusztus 17. Vastag Csaba
Augusztus 18. Jam Session
Augusztus 19. Bolyki Brothers

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!