Kultúra

2012.11.13. 07:12

Sonline klubkoncert: somogyi X-Faktorosaink a színpadon

Közel egy hónapja tart az X-Faktor élő showja, ahol sajnálatunkra már nem izgulhatjuk át hétről hétre a két somogyi tehetség, Jáger Kinga és Meggyes Csaba fellépéseit. Azonban még sincs okunk a bánkódásra, hiszen november 30-án, a Sonline klubkoncerten, mindkettőjüket hallhatjuk élőben.

Csepregi Veronika

Közös produkcióval is kedveskednek rajongóiknak, viszont, hogy melyik dallal készülnek, meglepetésnek szánják. - Köszönöm szépen jól vagyok. – kezdte Csaba beszélgetésünket – Élem tovább a kis életem. Nagyon sok felkérésem van, hamarosan elkezdjük készíteni a lemezemet kedves barátommal, Szolnoki Péterrel, aki a Bon Bon együttes énekese. Az első dalom végülis egy duett lesz a Bon Bonnal, emiatt elkezdtünk gondolkodni a „Bonbon Meggy” névben – tette hozzá.



- Mostanában nagyon kevés időm van, mert nagyon sokat dolgoztam különböző kisebb zenei projektekben. – veszi át a szót Kinga. – Az X-Faktor óta nagyon sok felkérést kapok fellépésekre, együttműködésekre különböző szakemberekkel, csapatokkal. Próbálok minden lehetőséget kihasználni. Nagyon pörögnek a napjaim és nincs megállás – folytatta. - Ez nagyon jó és egyben kicsit nehézkes is a kivitelezése mert, most fogok érettségizni, ami egy egész embert igényel, de közben a zenével is szeretnék foglalkozni, hiszen most vannak ezek a lehetőségek és nem szeretném őket elszalasztani. – mondta.

Mindkettőjük élete megváltozott az utóbbi hetekben, az X-faktor miatt pedig nem csüggednek, hiszen karrierjük ível felfelé. Felkérések, fellépések és interjúk tarkítják határidőnaplójuk hasábjait. - Nagyon sok felkérést kaptam erre az évre, megpróbálok minden lehetőséget megragadni és egy új stílust képviselni, amiről már most tudom, hogy nagyon sok embernek tetszik – mondta Csaba. - A fő célom a klasszikus irány. Nemrég voltam Tokody Ilona operaénekesnőnél. „Nagy dolgokat látok ebben a fiúban.” Ezzel a mondattal búcsúzott tőlem.

- Az X-Faktor országos ismertséget hozott nekem, ezen felül több kapcsolatra és ismeretségre tettem szert, ami még nagyon jól jöhet a jövőmre nézve. – tette hozzá Kinga.
- Nagyon sok stílust ismerek és énekelek, mindig próbálom magamat belevarázsolni minden dalomba. – folytatta Csaba. – Hozzám a lírai dalok állnak közel, tehát mindenképp lírai hangvételű dalokat hallhat tőlem a közönség november 30-án.

- Készülünk, lassan összeállnak a dalok. Hogy miket fogok énekelni, arról csak annyit árulhatok el, hogy eltérő stílusú, vidám kis dalokkal készülök, és remélem, hogy mindenki jól fogja magát érezni. – így Kinga.
Kinga és Csaba hétről hétre nyomon követi az X-Faktort. Természetesen mindkettőjüknek van kedvence is, akinek szurkolnak és, aki miatt minden alkalommal nézik a műsort.
- Nem szégyen a szurkolás, nekem is van kedvencem, ő Oláh Gergő. – árulta el Csaba.
- Van kedvencem ő pedig nem más, mint Stone. – mesélte Kinga. - Nagyon aranyos és jószívű ember, örülök, hogy megismerhettem.

A Sonline.hu klubkoncertje

November 30-án 18 órakor a kaposvári Corsó pódiumtermében közös koncertet ad Jáger Kinga és Meggyes Csaba. A belépés ingyenes a Sonline.hu és a Somogyi Hírlap vendégei számára. Jelentkezni a a [email protected] címen lehet, tárgyként azt írják: Sonline Klubkoncert. Egy jelentkező két belépőt kaphat, őket erről válasz e-mailben tájékoztatjuk. Száz vendéget hívunk az estre, a koncertet követően beszélgetésre is sor kerül az énekesekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!