Ladik

2009.04.07. 14:44

A kodályos tanuló fejből tette fel a kérdéseit

Kiváló interjúkat készítettek a diákok az idei médiavetélkedőn. Ezúttal is sorsot húztak a tanulók és az interjúalanyról csak néhány mondatos tájékoztatást kaptak.

SONLINE

Bár a feladat típus nem könnyű, mégis tartalmas beszélgetések születtek. A Sajtó kukacok számos érdekességet tudhattak meg a betyárok történetéről Meiszterics László hagyományőrzőtől, míg a Kópé kis újságírója Körtvélyesi Csaba gyermekkorát és diákcsínyjeit firtatta. Különösen kedves gesztus volt, hogy egy régi Somogyi Hírlappal ajándékozta meg az Axelspringer Kft. tanácsadóját.



Verbulecz László, a Vörös Design Golden Fox egyesület elnöke felszereléssel érkezett az interjúra, a Mozaik csapat diákja ügyesen rá is kérdezett a hazánkban egyelőre kevésbé ismert sport posztjaira, mindezt fejből tette, míg a legtöbben kis jegyzettel készültek. A végső győztes kaposfői lányok Marai Brigitta testépítőtől megtudták, hogy banki ügyintézőként dolgozik és mindössze négy éve kötelezte el magát a súlyzók mellett.

Prukner László többek között a magyar futball erkölcsi válságáról is beszélt a kadarkúti tanulóknak, míg Nyári Szilvi őszintén vallott szerepeiről és a magánéletéről egyaránt. Az egyik legérdekesebb interjú Skrek Roland kutyakiképzővel készült, aki hű társával Tökivel, a rendőrkutyával és annak kiváló eredményeivel büszkélkedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!