Ladik

2011.03.04. 10:45

Inzulinnal a zsebedben akarsz flangálni?

Itt az ideje odafigyelni az egészséges életmódra. Nem hiszem el, hogy már megint a számítógép előtt ülsz, és itt van melletted a pizzamaradék meg a chips... Nem, ne kínálgass engem a kóláddal, mert tudod, hogy ilyesmit úgysem iszom.

Ászok

Ideje lenne, hogy komolyan meghallgass! A sok maszlag a tévében az egészséges életmódról nem kamu! Nemsokára itt a tavasz. Ami nem arról szól, hogy egész nap ki sem mozdulsz a szobádból.
Többet kéne mozognod. Elmehetnénk gördeszkázni vagy görkorcsolyázni, vagy egy bicajtúra a rég nem látott haverokkal. Hé öreg! Az vagy, amit megeszel. Az étrendedre is ráférne egy alapos kozmetika. Tudom, hogy a hamburger-sült krumpli kombinációnál nincs jobb a világon, de azért beiktathatnál egy-két zöldséget, gyümölcsöt is a napi étkezésedbe.
Alkoholtartalmú italok fogyasztása nélkül is jól érezheted magad egy hétvégi buliban, jegyezd már meg!



A dohányzás és az alkoholfogyasztás káros hatással van a szervezetedre. Kedves barátom, ajánlom figyelmedbe a szőlőt, amelyből nem csak bor készül, hanem ízletes üdítőital is. A sok cukros ételtől elhízol. És nemcsak a túlsúly, hanem az ezzel járó betegségek sem fognak elkerülni. A cukorbeteg fiatalok száma rohamosan terjed világszerte. Inzulinnal a zsebedben akarsz flangálni mindenhova? Nem? Akkor tegyél ellene!
Akár egy napi sétával is megelőzheted a súlyosabb betegségek kialakulását. Mindenből lehet enni, csak mértékkel! Fontos, hogy vigyázz magadra, mert csak egyszer élünk. Most már remélem világos a szitu, miért szeretném, ha jobban odafigyelnél az étkezésedre és az egészségedre.  

Nem, ne kínálgass engem a kóláddal, mert tudod, hogy ilyesmit úgysem iszom. Ászok -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!