mozi

2018.07.27. 10:14

Modern angyalokkal, belevaló nőkkel tér vissza Charlie

Kristen Stewarttal és két brit kolléganőjével, Naomi Scott-tal és Ella Balinskával forgatják újra a Charlie angyalai című akcióvígjátékot.

CANNES, FRANCE - MAY 19: Jury members Kristen Stewart arrives for the screening of 'The Man who Killed Don Quixote' and Closing Awards Ceremony at the 71st Cannes Film Festival in Cannes, France on May 19, 2018. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency

A Sony Pictures csütörtökön jelentette be, hogy az 1970-es évek televíziós sikersorozata nyomán ismét mozifilm készül, ezúttal Elizabeth Banks rendezésében.

A színész-rendező, Elizabeth Banks / Fotó: AFP PHOTO / Mark RALSTON

Banks közleményében hangsúlyozta, a Charle angyalai olyan eredeti produkció, amely a cselekvő nők előtt tiszteleg, filmje pedig Charles Townsend örökségét megőrizve az új generáció modern és globális angyalait mutatja be Kristen Stewart, Ella Bansika és Naomi Scott főszereplésével.

Naomi Scott / Fotó: AFP PHOTO / CHRIS DELMAS

Banks a társszerzője és társproducere is a filmnek, továbbá ő alakítja az eddigi feldolgozásokban csak férfi színészekre kiosztott Bosley szerepét is.

A Charlie angyalai sorozat 1976-ban debütált az amerikai televízióban Farrah Fawcett, Kate Jackson és Jaclyn Smith főszerepelésével. Az angyalok csinos magándetektívek voltak, akiket titokzatos főnökük, Charlie Towsend küldött újabb és újabb küldetésekre, anélkül, hogy a lányok találkozhattak volna vele a valóságban.

A sorozatot követően 2000-ben Lucy Liu, Cameron Diaz és Drew Barrymore a filmvásznon játszotta el az angyalokat, és a sikeres filmhez 2003-ban folytatás is készült.

A legújabb feldolgozást várhatóan 2019 szeptemberében láthatják a nézők.

Borítókép: Kristen Stewart / AFP / MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!