agresszív vírustagadók

2020.10.31. 10:45

Rájuk szólt a biztonsági őr, hogy vegyék fel a maszkot, 27 késszúrással sebesítették meg

A vírustagadók mindenütt a világon egyre erőszakosabban ragaszkodnak felelőtlen és ostoba összeesküvés-elméleteikhez. Egy testvérpár emiatt késelt meg brutálisan egy biztonsági őrt.

Forrás: Shutterstock

A megdöbbentő eset egy chicagói cipőboltban történt. A két nővér, Jessica (21) és Jayla Hill (18) csúnya szóváltásba keveredett az őrrel, miután az megkérte őket, hogy viseljenek maszkot, és használják a bejárat előtt kihelyezett fertőtlenítőt, mielőtt belépnek az üzletbe - írja a Bors.

Az elkövető testvérpáros 27-szer szúrta meg a férfit a nyakán, a karján és a hátán

Fotó: rendőrségi fotó

A CCTV felvételén jól látszik, ahogyan a testvérpár egy szemetessel kezdi el üti a férfit, majd az idősebbik nő előhúz zsebéből egy kisebb kést, és nekiesik az őrnek.

A két testvért elfogták: gyilkossági kísérlettel gyanúsítják őket. A védőjük arra hivatkozik, hogy mentálisan betegek: bipoláris elmezavarral küzdenek, ezért nem tudják betartani a szabályokat és nem képesek agressziójukat kezelni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!