Bulvár-celeb

2024.02.04. 08:50

Miután belehalt, csak akkor derült ki, hogy 10 mágnest nyelt le a 8 éves kisfiú

Népszerű akart lenni a testvérével, de belehalt.

Borítókép: illusztráció

Forrás: Shutterstock

Egy szörnyű TikTok kihívás áldozata lett egy rettenthetetlen nyolcéves kisfiú. Rhys Millum és a testvére az egyik nap arról beszélgették, hogy milyen menő mutatvánnyal tudnák növelni a közösségi oldalukon a népszerűségüket.

Pár nappal később Rhys Millum, ezért vállalkozott arra, hogy tíz darab ezüstszínű, kerek mágnest lenyelt, amik kilyukasztották a vékonybelét. A tragédiát leginkább az okozta, hogy a kisfiú senkinek nem árulta el, hogy lenyelte a mágnes golyókat, amik így sorra ragadtak bele a hasába.

- Kétszer is összecsuklott és sikoltozott. Calpolt adtam neki, azt hittem, hogy szelek gyötrik. Úgy tűnt, hogy ez nem nagyon nyugtatta meg – emlékezett vissza a drámai pillanatokra Rhys anyukája.

Rhys 10 éves nagytestvére is beteg volt akkoriban, megfázással küzdött. Az anyuka kórházba vitte mindkét fiát, ahonnan hamar el is küldték őket, fájdalomcsillapítóval és lázcsillapítóval. Az anyuka édességet és szusit vett fiainak jutalomként, de Rhys mindent kihányt.

Fürdés közben Rhys azt mondta nem lát, majd eszméletét vesztette. Apukája még megpróbálta újraéleszteni, de a kórházba érve szívrohamot kapott. Lélegeztetőgépre kötötték, de kétszer is újra kellett éleszteni. Még aznap este elhunyt - írja a Mirror nyomán a Bors.

A valóságot, hogy mágnesek voltak a gyomrában, csak a teljes test CT-vizsgálata mutatta meg néhány nappal a halála után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!