Bulvár-celeb

2024.02.18. 06:30

Mindent túlélő szerelem: újabb szívszorító fotót posztolt Bruce Willis felesége

Megható szerelmes fotó került elő a nagybeteg színészről. „A szerelem gyönyörű dolog” - írta Emma Heming Willis a képhez.

MW

Bruce Willis még 2022-ben

Fotó: AFP

Mint ahogy már szinte mindenki tudja, a legendás 68 éves színészt még tavaly frontotemporális demenciával (FTD) diagnosztizálták. z állapota pedig hatással van a viselkedésére és a beszédére is.

Willis régi barátja, Glenn Gordon Caron elárulta, hogy a Die Hard-filmek sztárja már alig tudja kifejezni magát szavakkal, és már nem tud kedvenc hobbijának hódolni, miközben továbbra is küzd a betegség tüneteivel. 

Szerettei, köztük volt felesége, Demi Moore és három gyermekük mellette van, és a közösségi oldalaikon hívják fel a figyelmet a betegségre.

 

Február 14-én volt Valentin-nap, Emma Heming Willis és Bruce Willis is megemlékezett a szerelmesek napjáról egy szívmelengető fotóval. Emma egy kommentelőnek elárulta, hogy a kép még 10 évvel ezelőtt készült a Niagara-vízesésnél - írja a Metropol. 

Íme a csodálatos pillanatfelvétel:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!