nem kap szerepet

2017.10.08. 19:31

Visszavonul James Woods (videó) – vagy mégsem?

A hetvenéves színész, akinek négy háza és más ingatlanbefektetései is vannak Rhode Island államban, visszavonul a szórakoztatóiparból és reméli, hogy „élete egyszerűbb lesz”, több időt szentelhet szenvedélyeinek, többek között a fényképezésnek és a pókernek. Aztán nem sokkal később azt mondta: hiba történt.

James Woods Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai filmsztár bejelentette visszavonulását a színészettől, mivel „konzervatív nézetei miatt nehezen jut játéklehetőséghez” – írta a Variety.com filmes portál.

A Volt egyszer egy Amerika (1984), a Salvador (1986) és a Casino (1995) hetvenéves sztárja pénteken hirdette meg egyik Rhode Island-i házának eladását 1,4 millió dollárért (forint) – közölte Allen Gammons ingatlanügynök.

Gammons közleményében kitért arra is, hogy Woods, akinek négy háza és más ingatlanbefektetései is vannak Rhode Island államban, visszavonul a szórakoztatóiparból és reméli, hogy „élete egyszerűbb lesz”, több időt szentelhet szenvedélyeinek, többek között a fényképezésnek és a pókernek.

A színész közismerten konzervatív politikai nézeteket vall, ami „megnehezíti, hogy játéklehetőséghez jusson” – írta az ingatlanügynök.

Most azonban nem lehet tudni, hogy igazából mire készül a színész, ugyanis a Washington Postnak azt mondta: „Hiba történt.”

Woodsot kétszer is jelölték Oscar-díjra (Kísért a múlt, Salvador), a legjobb férfi főszereplőnek járó Golden Globe-ot Az ígéretért kapta 1987-ban, a legjobb férfi főszereplő Emmy-díját kétszer is elnyerte (A nevem Bill W., Az ígéret).

Ezek is érdekelhetik