Online közvetítés

2007.09.29. 17:11

Nem bírt a Nyíregyháza védekezésével a Siófok

A másodosztály két bajnoka mérkőzött egymással Siófokon a labdarúgó NBI-ben. A vendégek hamar megszerezték a vezetést, ám a szintén újonc Siófok nem tudta feltörni a Nyíregyháza védelmét.

SONLINE

4. perc: Egyelőre tapogatóznak a csapatok, a vendégeket egy 30 fős lelkes kis szurkolótábor is elkísérte.

12. perc: 0-1!
Lippaiment el a bal oldalon, a tizenhatoson belül jól centerezett Szilágyival, a nyíregyházi játékos nyolc méterről a kapu bal alsó sarkába gurított.

17.perc: Hegedűs Tibor engedett el egy bombát 25-ről, de a kapu fölé ment a labda. A mezőnyjátékban a siófokiak nem talának eddig fogást a láthatóan nyugodtabb vendégeken.

25. perc: Kuttor csippentett el egy labdát a vendégek térfeléről Fülöp elé, a játékos óriási ziccert lőtt a kapusba. Nem sokkal később Homonyik 13 méterről találta el kapuralövés közben Bagoly karját a labdával, de a büntető elmaradt.

30. perc: Fülöp ment el a pálya jobb oldalán, ügyesen Homonyiknak passzolt, a lövés Ambruszról vágódott vissza a mezőnybe.

38. perc: Gyakorlatilag nyolc emberrel védekezik a Nyíregyháza. Valamivel korábban Homonyik és László tört át a jobb oldalon, a beadásból csopaki fejelt egy kapufát.

45. perc: 0-1 az első félidő végén az eredmény.

47. perc: Csopaki helyett Nagy és Lipcsei helyett Gajda lépett pályára a hazai csapatban. Kuttor sárga lapot kapott george buktatásáért.

56. perc: A második félidő úgy folytatódott, ahogyan az első véget ért, a vendégek közül szinte mindenki védekezik. Nagy szöktette Miklósvárit, aki estében még rálőtte, de a nyíregyházi kapus könnyedén hárított.

61 perc: Minczér kapott sárgát Nagy lerántásáért.

65. perc: Fülöp lapos beadását szedte fel Lazareanu.

75.perc: George huszonöt méterről próbálkozott sikertelenül. A 69. percben Vukadinovics helyére Miskolci érkezett a vendégekhez.

76. perc: Szilágyi helyére Krajncz érkezett, Lippai sárga lapot kapott Miklósvári megrúgásáért.

81 .perc: Kanta szöktette Homonyikot, a játékos lövését  Lazareanu szögletre tornázta ki.

84. perc: George helyett Trojas érkezett a pályára, Homonyikot pedig Kozmor váltotta.

86. perc: Továbbra is csak erőlködik a Siófok, legutóbb Hegedűs Tibor kapott sárga lapot a vendégeknél.

90. perc: Kanta jobb oldali szöglete után Kozmort fejelt hétről a kapu bal kapufája fölé, a ráadás egy percének végén Eugene fejese zárta a találkozót.
BFC Siófok - Nyíregyháza  0-1 (0-1)



Siófok, 2000 néző, v.: Szilasi F (Takács G., Iványi I)

BFC Siófok:
Hegedűs - Miklósvári, Kuttor, Forgács, László - Eugene - Csopaki, Lipcsei, Kanta, Homonyik - Fülöp
Vezetőedző: Botos Antal

Nyíregyháza: Lazareanu - Zaleh, Bagoly, Ambrusz, Cornaci - Vukadinovics, Hegedűs T., Minczér, Lippai - George, Szilágyi N.
Vezetőedző: Révész Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!