Online kaszinó

2017.08.14. 13:14

17 milliós nyeremény a vegas.hu-n

Több mint 17 millió forintot nyert egy szerencsés játékos hétvégén Andy Vajna online kaszinójában a vegas.hu-n. A 45 éves hölgy nyertes több játékot is kipróbált, kitartásának köszönhetően a közel 20 milliós pluszt néhány nap alatt sikerült elérnie.

Nem ez az első alkalom, hogy Magyarország első legálisan működő online kaszinójában 10 millió forint feletti összeget nyertek. Legutóbb egy szerencsés tétjének 7400-szorosát, összesen több mint 11 millió forintot kaszált a vegas.hu Rambo játékán.

A vegas.hu-n elérhető Mega Moolah jackpot nyeremény értéke eközben már meghaladja az 1 milliárd forintot. A játékon egyébként a mega jackpot mellett három kisebb összegű jackpot is elérhető, ezek nagyjából 2 ezer, 20 ezer és 200 ezer forintról indulnak, és jóval gyakrabban találnak gazdára a főnyereménynél. Mivel nemzetközi jackpotalapról van szó, a szóban forgó kifizetések után a Vegas.hu 15%-os kötelező személyi jövedelemadó előleget fizet, és a játékosok számláján már csak az adóval csökkentett összeget írják jóvá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!