időközi választások

2018.07.09. 13:48

Az emberek nem kértek a bevándorláspárti ellenzékből

Az emberek nem kértek a bevándorláspárti ellenzéki jelöltekből, és nem kértek a bevándorláspárti ellenzékből sem a vasárnapi időközi önkormányzati választásokon - értékelte az eredményeket a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn Budapesten a közmédiának.

Hidvéghi Balázs nyilatkozatában köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett az időközi önkormányzati választásokon, és támogatta a Fidesz-KDNP-s jelölteket.

Az V. kerületi önkormányzatiképviselő-választáson és a VIII. kerületi polgármester-választáson is nagy arányú Fidesz-győzelem született – hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.

Az eredményekről Hidvéghi Balázs kifejtette: Belváros-Lipótvárosban Balla Valéria Emese nyerte meg a körzetét több mint kétharmados többséggel, Sára Botond pedig úgy lett Józsefváros polgármestere, hogy közel kétszer annyian szavaztak rá, mint az összes ellenzéki párt által támogatott riválisára.

A politikus értékelése szerint az emberek nem kértek a bevándorláspárti ellenzékiekből akkor sem, amikor korábban külön-külön indultak a Fidesz ellen, de nem kértek most sem, amikor közösen álltak fel egy jelölt mögött a kormánypárttal szemben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!