Újabb információk

2023.07.03. 21:53

Bekábítózva száguldozott Hunter Biden

A nyilvánosságra került képek szerint Joe Biden fia vezetés közben lefotózta a luxusautója sebességmérőjét, miközben óránként 276 kilométeres sebességgel száguldott a Las Vegas felé vezető autópályán.

MW

Hunter Biden Narendra Modi indiai miniszterelnök tiszteletére rendezett vacsorán a Fehér Házban 2023. június 22-én

Forrás: AFP

Fotó: Stefani Reynolds

Joe Biden elnök győzelme óta folyamatosan témát ad a médiának Hunter Biden. Az elnök fia illegálisan tartott fegyvert, adót csalt, kábítószereket birtokolt, illetve több ízben partizott prostituáltakkal. 

Ezúttal azonban egy teljesen új bűncselekményt bizonyító felvételek kerültek elő Hunter Biden laptopjáról. A férfi kábítószert fogyasztott vezetés közben, a virginiai Arlington egyik lakónegyedében 2018 júniusában. A nyilvánosságra került képek szerint néhány héttel később, augusztus elején Joe Biden fia vezetés közben lefotózta a luxusautója sebességmérőjét, miközben óránként 276 kilométeres sebességgel száguldott a Las Vegas felé vezető autópályán. 

A felvételeket a Daily Mail tette közzé, és az értesüléseik szerint Hunter Biden hírhedt laptopjáról származnak, amelyet két évvel ezelőtt egy javítóműhelyben adott le. Most a Daily Mail tette közzé a képeket:

A számítógépen tárolt üzenetváltásokból pedig egyértelművé vált, hogy 2018. augusztus 1-jén Biden több prostituálttal is megbeszélt egy találkozót, és meghívta őket egyik Las Vegas-i szállodába.

A teljes cikket a Magyar Nemzeten olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában