Az igazság órája

2023.09.09. 16:47

A baloldali városvezetés szimbólumává vált a kuplerájjá lett mosdó (videó)

A választásokba történő beavatkozás, a média befolyásolása és a genderpropaganda terjesztése a gyerekeknek a célja az újabb adag guruló dollárnak.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester beszédet mond a felújított fővárosi Blaha Lujza tér átadásán 2022. december 10-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Mi van akkor, ha egy kisgyermekes családnak szüksége van erre a Blaha Lujza téri nyilvános mosdóra, és azt fogják tapasztalni, hogy ez egy kupleráj? – tette fel a kérdést Tóth Erik Az igazság órájában, a Hír FM és az Alapjogokért Központ közös műsorában, azzal kapcsolatban, hogy Budapest nemrég felújított központi terén a prostituáltak vették birtokba azokat az illemhelyeket, amelyekkel Karácsony Gergely főpolgármester dicsekedett.

A központ kutatási igazgatója szerint egyáltalán nem vicces dologról van szó, számtalan turista, egyszerű járókelő megfordul a téren, akik ilyen dolgokra nem kíváncsiak. 

Én most arra szólítanám fel Karácsony Gergelyéket, zárják be ezt a mosdót, wc-t, nevezzük bárminek, mert látszik, hogy az eredeti funkcióját nem tudja ellátni! És gondolkozzanak el azon, hogy érdemes-e nekik jövőre elindulni a választáson, ha egy ilyen egyszerű projektet nem tudnak megoldani!

 – jelentette ki Tóth Erik.

Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője arra hívta fel a figyelmet: a Blaha Lujza teret Budapest vezetése tette szimbólummá. 

Elmondták, hogy a felújítás a zászlóshajó projektjük, a főpolgármester itt fotózkodott. 

Hogy Karácsony Gergely városvezetésének a szimbóluma egy kuplerájjá vált mosdó, azt gondolom, ez mindent elmond – jegyezte meg.

Zila János elmondta azt is: a baloldali sajtóba továbbra is gurulnak a dollárok. 

A tavalyi választásokat külföldről befolyásolni próbáló Action for Democracy továbbra is aktív, újabb három projektet indított el Magyarországon. 

Az egyiknek a célja a „választói mobilizálás”, azaz a választásokba való újabb beavatkozás, a másodiknak a média befolyásolása, a harmadiknak pedig a genderpropaganda a gyerekek számára. Kevesebb, mint egy évvel a jövő évi európai parlamenti és önkormányzati választások előtt.

A műsort itt hallgathatják meg: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában