Európai iparpolitika

2023.09.22. 11:57

Uniós biztossal tárgyalt Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Thierry Bretont, az Európai Bizottság belső piacért felelős tagját – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

MW

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Thierry Bretont, az Európai Bizottság belső piacért felelős biztosát (b) a Karmelita kolostorban 2023. szeptember 22-én

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Fischer Zoltán

A megbeszélésen részt vett Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter is.

A tárgyalás témája az európai iparpolitika valamint az Európai Unió versenyképességének megerősítése volt

– ismertette a sajtófőnök.

NAGY Márton; BRETON, Thierry; SZALAY-BOBROVNICZKY Kristóf; BÓKA János; ORBÁN Viktor
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Thierry Breton, az Európai Bizottság belső piacért felelős biztosa (b2) tárgyal a Karmelita kolostorban 2023. szeptember 22-én. A kormányfő mellett Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter (j), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (j3) és Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter (j4)  
Fotó: Fischer Zoltán / Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában