Az Igazság órája

2023.11.04. 10:07

Fegyveres szervezetek fenyegetik a déli határt (videó)

Nyugat-Európában a kommunizmus mentegetése folyik.

MW

A szerb belügyminisztérium által közreadott felvételen szerb rendőrök elvezetnek egy őrizetbe vett migráns férfit a magyar határnál levő Horgosnál 2023. október 29-én

Forrás: MTI/AP/Szerb belügyminisztérium

Egyre durvább migrációs nyomás nehezedik Magyarországra, az Európai Unió egyik frontországára – kommentálta a déli határon kialakult helyzetről nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentést Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában Szikra Levente. Az Alapjogokért Központ vezető elemzője kifejtette:

nem csak arról van szó, hogy egyre több migráns érkezik, hanem mindez egyre szervezettebben és egyre több fegyver igénybevételével történik.

Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője hangsúlyozta: a migráció szervezői között olyan terrorszervezetek jelentek meg, mint az al-Kaida, az Iszlám Állam vagy a Hamasz. Brüsszel ugyanakkor még mindig a kvótát, az illegális bevándorlók szétosztását sürgeti. De ha az ember házában csőtörés van, akkor nem azt csináljuk, hogy a fürdőszobából ömlő vízből viszünk a konyhába meg a hálószobába, hanem elzárjuk a főcsapot – mutatott rá az elemző.

A műsorban szó volt még arról, hogy az Alapjogokért Központ együttműködési megállapodást kötött a Gulág- és Gupvikutató Intézettel. Szikra Levente kifejtette: A nácizmus és a kommunizmus is embertelen ideológia, mind a kettő emberek millióinak a haláláért felelős. Zila János hozzátette: Nyugat-Európában viszont ma a kommunizmus mentegetése folyik, a kommunista pártok ott ülnek például az Európai Parlamentben is.

Az Igazság órájának adását itt tekinthetik meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában