Felhívás

2023.11.03. 19:15

Idén is adománygyűjtést szervez a kisgyermekes családoknak a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a CBA

Nyolcadik alkalommal kezdődött meg pénteken a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE), illetve a CBA és Príma bolthálózat közös, "Fiatalok a kisgyermekes családokért" nevet viselő adománygyűjtő akciója.

MW

Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke beszédet mond a NOE A szeretet ízei elnevezésű rendezvényén a Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Központban 2023. október 8-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az immár hagyománynak számító gyűjtéssel azoknak a kisgyermekes családoknak szeretnének segíteni, akikre az év vége, az ünnepek közeledte különösen nagy terhet ró. A tapasztalatok szerint az akcióban évről-évre több tonna élelmiszer- és más adomány gyűlik össze, így egyre több családnak tudnak segíteni. 

A gyűjtést a mostani, és a következő hétvégére szervezik országszerte harminc helyszínen. 

A gyűjtésben résztvevő áruházak listája megtalálható a Nagycsaládosok Országos Egyesületének honlapján, a www.noe.hu oldalon. 

A NOE és a CBA ezúttal is arra kéri a vásárlókat, hogy aki teheti, vegyen a szükségesnél egy-két termékkel többet, és adja le az áruházi gyűjtőpontokon a kijelölt hétvégéken. Az akcióban főképp tésztafélék, rizs, konzervek, kakaó, pirospaprika, dió, mák, puding, babaápolási termékek, mosó- és tisztítószerek, apró játékok adományozására buzdítják a vásárlókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában