Bayer-show

2023.12.17. 22:22

Az EU az egy százalékát sem térítette meg annak a pénznek, amit határvédelemre fordítottunk (videó)

Varga Mihály pénzügyminiszterrel beszélgetett Bayer Zsolt az érkező uniós pénzekről, hazánk gazdaságáról, az ukrán EU-csatlakozás veszélyeiről és a határvédelemről.

MW

Varga Mihály pénzügyminiszter

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Örömteli az uniós források egy részének a megítélése, de annak a pénznek még meg is kell érkeznie Magyarországra – fogalmazott Varga Mihály a Hír TV műsorában.

Én nagyon bízom benne, hogy most már semmi akadálya nem lesz, hogy megkapjuk ezeket a forrásokat. Magyarország enélkül is működőképes, de ezekre a pénzekre minden magyar állampolgár joggal tart igényt

– közölte pénzügyminiszter. A magyar gazdaságról elárulta, hogy a balliberális kormányokkal ellentétben a jelenlegi magyar kormány nem IMF-hitelhez rohan egyből, ha baj van. Hiába történtek az elmúlt években gazdaságokat romba döntő globális események, ezeket a magyar gazdaság úgy élte túl sikeresen, hogy nem kellett semmilyen külső forráshoz hozzányúlnunk.

A felvétel alább tekinthető meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában