Kérdések, válaszok

2023.12.31. 21:09

Orbán Viktor: Boldog új évet, Magyarország!

Adjon Isten boldogságot hazánkba! - írta a közösségi oldalán megjelent videójában a miniszterelnök, aki azt is elárulta, mit vár 2024-től.

MW

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a fennállásának 35. évfordulóját ünneplõ Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Magyar vállalkozók napja rendezvényén a Müpában 2023. december 1-jén

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Fischer Zoltán

Évzáró videójában néhány meglepő kérdésre válaszolt Orbán Viktor. A miniszterelnöktól megkérdezték, hogy mi a legjobb dolog, ami idén történt vele, amire azt válaszolta, hogy megszületett a hatodik unokája, Zsigmond. Arra a kérdésre, hogy rúgott-e már be szilveszterkor, sejtelmesen csak azt válaszolta, hogy ő is volt gimnazista. 

A miniszterelnöktől a videó végén azt kérdezték, hogy mit vár 2024-től, amire az volt a válasza, hogy legyen kicsit könnyebb, mint az idei év.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában