Guruló dollárok

2024.03.11. 13:39

Gyurcsányék külföldön bejegyzett felületen kezdtek adománygyűjtésbe

A baloldal színe-java az álcivilekkel kiegészülve egy gyanús, Szigetvári Viktorék által fejlesztett program segítségével gyűjt pénzt és adatokat magyar emberektől.

MW

Szinte a teljes baloldal egy gyanús, Szigetvári Viktorék által fejlesztett program segítségével gyűjt pénzt és adatokat magyar emberektől

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Gyurcsányéktól egészen a Tanítanék Mozgalmon át a szálak mind egy központhoz vezetnek vissza: a DatAdathoz és egy amerikai baloldali szervezethez – írja legújabb cikkében a Tűzfalcsoport. 

A portál szerzői a LUNDA nevű adománygyűjtő felület vizsgálata során arra jutottak, hogy a baloldal központosított hálózatot kezdett el létrehozni. 

Mint írják, a LUNDA nem más, mint a Datadat egyik fejlesztése. Ez az adománygyűjtő oldal viszont összeköttetésben van nagy amerikai donorszervezetekkel, természetesen olyanokkal, amelyek az amerikai baloldalhoz köthetők. Nevezetesen az Action Network nevű intézménnyel. A baloldali amerikai kampány-finanszírozási botrány előtt a baloldali szervezetek az Action Network nevű felületet használták, azonban ahogy nőtt a politikai nyomás rajtuk, és kiderült, hogy lényegében szinte az összes balos párt érintett az amerikai pénzek ügyében, úgy szépen leváltak erről a felületről és ezért hozták létre a LUNDA-t, mint saját fejlesztést.

Kiderült, hogy az adománygyűjtő felületet nemcsak Gyurcsányék használják, hanem az összes többi baloldali szervezet is. Kirajzolódik egy baloldali „deep state”, egy baloldali mélyállami háttér-szervezet.

A  DK-tól egészen a Tanítanék Mozgalmon át a szálak mind egy központhoz vezetnek vissza: a DatAdathoz és egy amerikai baloldali szervezethez
Forrás: Magyar Nemzet

 

A magát függetlennek nevező Noár Mozgalom mellett Jámbor András és a Mérce, valamint Tanítanék Mozgalom is ezen a felületen gyűjti az adományokat.

A cikk IDE KATTINTVA folytatódik!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában