Voks 2024

2024.04.06. 09:20

Szentkirályi Alexandra: Budapest ma Gyurcsány Ferenc fogságában van (videó)

Budapest ma Gyurcsány Ferenc fogságában van. Ő csinált főpolgármestert Karácsony Gergelyből, akit azóta bábként rángat – mondta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videójában.

MW

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje és Benedek Zsolt, a Fidesz–KDNP VII. kerületi polgármesterjelöltje a Tarthatatlan a köztisztasági helyzet a fővárosban! címmel tartott sajtótájékoztatójukon a fővárosi Carl Lutz parkban 2024. április 5-én

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

„Vajon kikhez folyik el a budapestiek pénze? Fordítsuk fel Gyurcsány Ferenc lapjait és vegyük sorra, kik ülnek a Városháza kényelmes kifizetőhelyein” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

„Első emberünk Mártha Imre”, akit 2006-ban, Gyurcsány alatt neveztek ki a Magyar Villamos Művek (MVM) vezérigazgatójává

– mondta.

„Ez idő alatt úgy lett veszteséges az MVM, hogy közben külföldi áramszolgáltatók rengeteg pénzt kerestek” – hangsúlyozta a kormánypártok főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra emlékeztetett, amint Karácsony Gergely beült a főpolgármesteri székbe, „jó bábként” azonnal ki is nevezte Mártha Imrét a Budapesti Közművek vezérigazgatójának.

„El is kezdte kitömni milliós bónuszokkal, és szemmel láthatóan Mártha nagyon szereti a luxust” – jelezte a videóban a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje, megjegyezve, Gyurcsány Ferencet egy percig sem zavarta Mártha viselkedése, sőt azt mondta, hogy ő több Mártha Imrét szeretne.

„Több Mártha Imre nincs a városházán, de Gyurcsány embereiből akad még bőven, ebből is látszik, hogy Gyurcsánynak van főpolgármestere, a budapestieknek nincs” – jelentette ki a kormánypárti politikus, hozzátéve, a fővárost ki kell szabadítani „Gyurcsány hálójából” és „ki kell söpörni” az embereit a Városházáról.

„Változást Budapesten!” – zárta videóját Szentkirályi Alexandra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában