szponzorált tartalom

2021.04.01. 11:41

Terepre termett cipő az Adidas-tól

Ahogy közeledik a jó idő és talán lassan a járvány is múlófélbe kerül, úgy vágyunk ki egyre jobban a szabadba. Napsütés, friss levegő – tökéletes a túrázáshoz. Ha kirándulni vágyunk, valamely magyarországi hegység, esetleg a Balaton-környéke lehetnek a legkézenfekvőbb választások. És bár a tavasz kellemes hőmérsékletet hoz, öltözzünk rétegesen és figyeljünk oda a terepviszonyoknak megfelelő cipőválasztásra is. Cikkünkben az Adidas megoldását mutatjuk be.

Hiperkönnyű cipők túrázáshoz

Magyarországon a német Adidas márka termékeire elsősorban fitness edzésnél, futáshoz, vagy éppen labdajátékokhoz gondolunk, holott a világ egyik vezető sportszergyártója a túrázókra is gondol. Az Adidas Terrex márka kifejezetten az ő kedvükért jött létre.

A Terrex talpát a német cég a Continental gumiabroncs gyárral közösen fejlesztette ki úgy, hogy mindenféle környezetben kiváló tapadást biztosítson. Amellett, hogy a cipőt a speciális gumikeveréknek köszönhetően sikerült pillekönnyűnek gyártani, a lábbeli nedves körülmények között is nagyban csökkenti az esés és csúszás kockázatát.

Széles választék

Szó sincs arról, hogy csupán egyféle cipőt jelentene a Terrex. Az Adidas ugyanis cipők egész során készítette el a kollekcióhoz! A Cold Ready, azaz hidegre felkészített változatok esetében bokáig érő szárral bírnak a lábbelik, míg a Hikster és Hiker darabok a melegebb időjáráshoz ajánlott, klasszikus sportcipők. A nedvesség sem jelenthet akadályt egy Terrex-viselőnek, hiszen minden modell Gore-Tex bevonatú, azaz vízlepergető hatású.

Ha túrázáskor is szeretnénk divatosak lenni, esetleg utcán villantanánk egy vagány Adidas-t, akkor jól jöhet a Pharell Williams-szel közösen tervezett speciális kollekció valameny darabja. A mesterek semmit sem bíztak a véletlenre: a modellek között találunk utcai, téli, és kifejezetten sportra alkotott lábbelit.

Ha a sorozat valamennyi darabjára kíváncsiak vagyunk, nézzünk körül a Footshop weboldalán, ahol a 28 Adidas Terrex mellett több ezer más cipő között is válogathatunk.

A fotó forrása:

Footshop.hu

Ezek is érdekelhetik