szponzorált tartalom

2021.12.01. 14:19

A diótörő karácsonyi varázslata

Az egész régiónak szóló igazi pécsi művészeti összefogás az ünnepek előtti hangolódáshoz! A 60 éves Bóbita Bábszínház, a legendás Pécsi Balett és a 210 éves Pannon Filharmonikusok a Kodály Központ színpadán megjeleníti A diótörőt, Csajkovszkij remekművét!

Az egész családnak szóló előadáson zene, tánc és mese kelti életre új, egyéni módon az ismert klasszikust, de úgy, hogy meg ne törjön a varázs! Hiszen a gyermeki fantázia szabadon szárnyaló, színes és kalandos és bizony mi felnőttek is vágyakozunk néha egy mesébe...

Nem csak a nagyszerű báb- és táncművészek, a muzsikusok járulnak hozzá a profi előadáshoz, a feledhetetlen élményhez, hanem a díjmentes utazás is segíti a régióban élőket!

Fotó: Bublik Róbert

A Pannon Filharmonikusok támogatásnak köszönhetően több programjánál is különbuszos utazást tud díjmentesen biztosítani a régió komolyzene rajongóinak, hogy eljuthassanak a Kodály Központba. A produkció az Emmi, a Nemzeti Kulturális Alap és az utazást támogató EMT-TE-19-0682 pályázat segítségével valósul meg. Infó: www.pfz.hu/regio

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában