Szponzorált tartalom

2021.12.29. 01:44

„Tisztítsuk meg az Országot!” projekt I. ütem Csokonyavisontán

Sonline

Támogató neve: Innovációs és Technológiai Minisztérium

Lebonyolító neve: IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.

Kedvezményezett neve: Csokonyavisonta Község Önkormányzata

Támogatás összege: 11 000 000 Ft

Azonosító szám: 2021/TMOP2/0008

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. útján az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében a „Tisztítsuk meg az Országot!” projekt 2020. évben megvalósítandó I. üteméről szóló 1598/2020. (IX.21.) Korm. határozat céljainak megvalósítása érdekében nyilvános pályázati felhívást tett közzé megyei és települési önkormányzatok, egyházi jogi személyek számára. A Pályázati felhívás célja, hogy a Kormány Klíma- és Természetvédelmi Akciótervében foglaltak alapján sor kerüljön az ország területén elhagyott, vagy jogellenesen elhelyezett hulladék felszámolására.

E pályázati felhívásra nyújtotta be támogatási kérelmét Csokonyavisonta Község Önkormányzata, mely támogatási kérelem pozitív bírálatot követően 11 000 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. A pályázatának köszönhetően a településen mintegy 500 m3 jogellenesen elhelyezett vegyes hulladék kerül felszámolásra.

A támogatásnak köszönhetően 2021. november-december hónapban Csokonyavisonta kül- és belterületén egyaránt felszámolásra kerülnek az évek során illegálisan elhelyezett hulladékhalmok. A pályázat részeként kommunikációs tevékenység is tervezett, melynek célja az illegális hulladék újratermelődésének megakadályozása a településen.

Köszönjük az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.

 támogatását és lebonyolítását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában