Fotópályázat

2022.05.20. 00:01

Anya, aki segít és megnyugtat

Bár az édesanyák vasárnapja már mögöttünk van, a valódi anyai szeretet és a gyermeki ragaszkodás nem múlik el, kitart egész éven át. Az április 29-én elindult anyák napi fotópályázatunkban az együtt megélt szeretetteljes pillanatokat szeretnénk megmutatni. Sorozatunkban Zoltán Erika énekesnő és lánya, Kátai Zoé tánctanár, személyi tréner avatja be az olvasókat kapcsolatuk egy-egy meghitt részletébe, felidézve a legemlékezetesebb közös élményeiket.

Sonline

Forrás: MW

Forrás: MW

Klasszikus anya-lánya kapcsolat, vagy barátnők? Zoltán Erika szerint Zoé örökké „az ő kislánya” marad, akiről imád gondoskodni, akit egyik kedvenc ételével, a „nyúlós”, azaz sós-tejfölös-sajtos nudlival vár, ha egy utazásról hazajön. – Ezt a hagyományos családi ételt Anya készíti legjobban a világon – árulja el mosolyogva Zoé. 

– Úgy gondolom, hogy mi klasszikusan jó anya-lánya kapcsolatot ápolunk. Ha egy családban azt látja a gyerek, hogy anya és apa szereti egymást, hogy a vitákkal együtt is mindig pozitív a végkifejlet, és az a cél, hogy mindent közösen, együtt csináljanak, akkor ő maga is hasonló létrehozására törekszik. Nem a barátnője, hanem az anyukája vagyok, és szeretnék is maradni halálomig. Az az ember, akire mindenkor számíthat, és aki mindig mindenben segít, amikor szükség van rá – mondja Erika. Zoé hozzáteszi: – Anya igyekszik nem beleszólni a szakmai dolgaimba, az életembe, a párkapcsolatomba, és talán éppen ennek az eredménye, hogy a mai napig, ha bármibe belefogok, döntök valamiről, előtte megkérdezem őt.

Melyik gyerek ne futna a bajaival anyához, ha ő segít? Zoét is mindig meg tudja nyugtatni Erika, aki szerint a lányának hatalmas lelke van, ami nem csoda, mert mindig nagy szeretet vette körül a családban. – A pofonok az életben senkit nem kerülnek el, és anyukaként nekem is rá kellett jönnöm: akkora burkot nem tudok köré húzni, hogy az érzelmek őt ne érintsék meg. De ezekből ő is tanul, és majd ha idősebb és bölcsebb lesz, ő is tovább tudja majd adni a tapasztalatait.


Május 27-ig várjuk az olvasóink által beküldött fotókat, ahol anya-lánya vagy anya-lánya-unokája együtt szerepelnek. A sonline.hu/anyalanyafoto oldalon a képek feltöltésével egy időben szavazásra is van lehetőség, sőt érdemes minél több szavazatot gyűjteni, mert megyénként a legtöbb szavazatot kapott fotókat értékes CEWE utalványokkal jutalmazzuk. Aki országos szinten a legtöbb szavazatot gyűjti össze, részt vehet egy profi fotózáson, sőt akár a Fanny címlapjára is kerülhet. Nevezzen Ön is a legszívderítőbb családi képével, és zsebeljen be minél több szavazatot!


 

Forrás: MW
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában