Hirdetés

2023.09.15. 17:44

A Suzuki Szigetvár és a különleges lehetőségek kéz a kézben járnak

A Suzuki Szigetvár számára mindig is kiemelkedően fontos volt, hogy lakossági és céges partnerei igényeit is személyre szabott megoldásokkal elégítse ki. A flottaügyfelek már korábban is kaphattak különleges ajánlatokat, ez pedig a jövőben sem lesz másképp. A Suzuki Szigetvár jelenlegi kampányának köszönhetően a jogi személyek további kedvezményt kapnak. Természetesen a lakossági ügyfelek is jól járnak, de a jogi személyek jelen esetben még szerencsésebbek. Mindenesetre érdemes személyesen érdeklődni, ugyanis az ügyfelek olyan különleges ajánlatokat kaphatnak, amit máshol nem feltétlen. Nagy sikernek örvend az akár 0 %-os THM fix kamatozású, zárt és nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukció is.*

 

Ráadásként a cég 19. születésnapja alkalmából 19 %-os kedvezménnyel lehet hozzájutni minden gyári tartozékokhoz, kiegészítőhöz.

 

A Suzuki Szigetvár gépjárműmosó részlege már 32 esztendeje üzemel. Kezdetben kézi mosóként, majd 1993-tól a környéken egyedülálló gépi és alvázmosó szolgáltatással kiegészítve. Aztán 2014-ben nagyszabású bővítést hajtottak végre, három állású új melegvizes kézi, valamint egy állású új gépi tehergépjármű -busz mosóállást alakítottak ki, gépi személygépjármű  mosó berendezésüket pedig korszerűbb Kärcher gyártmányra cserélték.

 

Az idei évben gőz kárpittisztító berendezést és törlőkendő automatát helyeztek üzembe, modernizálták a kézimosó állasaikat, aktívhabos előáztatási lehetőséget biztosítva. A beltéri antibakteriális tisztítást ózongenerátor segítségével végzik. Külön öröm, hogy porszívózás, belső takarítás már három álláson lehetséges. Alvázmosást és alvázvédelmet pedig 3500 kg önsúlyig vállalnak. Sőt, mára már az összes készülék, így a kárpittisztító gép, a porszívó, valamint a mosókomplexum bankkártyás elfogadóhelyként is működik.

*A Suzuki Summer+ 0%-os THM finanszírozás fix kamatozású, zárt és nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el, maximum 3 millió Ft hitelösszegig 12 hónapos futamidővel vagy 1 millió Ft legfeljebb 36 hónapos futamidőnél érhető el.  A THM meghirdetett mértéke a finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat. Fix kamatozás következtében a futamidő alatt a havi lízingdíjak összege nem változik. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából és Hirdetményeiből tájékozódhat. Az ajánlatok 2023.12.31-ig átvehető gépkocsikra érvényesek.

 

További szolgáltatásaink:

Új Suzuki modellek értékesítés, raktárkészletünkről akár 4 órás átadási idővel

Tesztvezetési lehetőség

Használtautó értékesítés, vétel, beszámítás, bizományos kereskedés

Jármű finanszírozás teljes körű ügyintézése (személygépjármű, tehergépjármű, motorkerékpár).

Jármű honosítás, átírás, állapotfelmérés

Eredetiségvizsgálat

Casco és kötelező biztosítás kötés

Biztosítási kárügyintézés, csereautó biztosítása a javítás időtartamára

2 kabinos fényező részleg, 8 m hosszú személygépjárművek -tehergépjárművek -kisbuszok fényezése alkalmas

Színkeverés, polírozás

5 állásos karosszéria lakatos részleg, húzató paddal

Jégkáros járművek fényezés nélküli javítása

Műszaki vizsgáztatás 2 vizsgasoron (személygépjármű, tehergépjármű, lassú jármű, mezőgazdasági vontató, pótkocsi, motorkerékpár)

Autódiagnosztika a legtöbb Európai és Japán gyártású jármű estében

Olajcsere

Garanciális és garancián túli egyéb márkák javítása

Automata váltó olajcsere

Üzemanyagrendszer gépi tisztítása

Futómű állítás lézeres technológiával

Gumiszerelés, centrírozás

Klímatisztítás, javítás, feltöltés

Gyári és utángyártott alkatrészek, nem csak Suzukihoz

Kenőolajok, akkumulátorok, kiegészítő extrák, HI-FI, riasztó és egyéb autó-felszerelési tartozékok forgalmazása

Autókozmetika

Személygépjármű (7 személyes is), tehergépjármű bérbeadása
Suzuki Szigetvár márkakereskedés és szerviz

7900 Szigetvár, József A. u. 66/3. (MOL kút mellett)

Tel: 73/456-789, 20/450-5000, 70/644-3333

Nyitva: h–p: 8-tól 17-ig, sz: 9-től 12-ig v: zárva. www.suzukiszigetvar.hu 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában